Magí, la veu de la experiència

Presentació

Estimats veïns i veïnes del municipi de Sant Jaume dels Domenys,

Tinc la ferma voluntat de tornar-me a presentar a les eleccions municipals del 28 de Maig de 2023. Com podeu veure, ens presentem seguint les mateixes línies de sempre. Treballar per un municipi i per unes persones que es mereixen el millor.

Aquesta vegada ho faig amb cares noves, amb persones que pensem de forma molt similar i que creiem en el projecte que presentem per als propers 4 anys. La nostra voluntat és de servir a les persones, i treballarem, més que mai, per un municipi que estigui a l’alçada del segle XXI.

El nostre objectiu és, sobretot en aquest moments actuals, treballar pels ciutadans del municipi lluitant contra la pobresa energètica procurant que Sant Jaume dels Domenys sigui un municipi amb autonomia energètica. Treballar perquè els ciutadans del municipi visquin en un poble segur, on existeixi igualtat de gènere, i amb un medi ambient saludable. Treballarem sense oblidar que els més petits tinguin material escolar i els llibres de text, en definitiva, una educació de qualitat. On el jovent tingui espais d’esbarjo i oportunitats de futur. Treballarem per la sanitat que ens mereixem, perquè no faltin les ajudes i per tot allò que pugui representar una millora per als nostres veïns i veïnes.

Al nostre grup hi ha persones, que com he esmentat infinitat de vegades, portem el municipi al cap i les persones al cor.

I per acabar, només demanar-vos que vingueu a votar el proper 28 de maig. Com sempre us he dit, voteu amb il·lusió i amb entusiasme que no us defraudarem.


Magí Pallares i Morgades

Candidat a l’alcaldia de Sant Jaume dels Domenys per Convergents, Ara Pacte Local.


Torre de Lleger